Antena 3 CNN Show Tabloid Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Adrian Cristea

Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Adrian Cristea

Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Adrian Cristea
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Ian 2011   •   13:40

Bianca şi Cristea s-au despărţit! Cum care Bianca? Bianca lui Cristea, fostă a lui Bote. Relaţia celor doi scârţia de ceva vreme iar plecarea fostului dinamovist la Cluj Napoca a umplut paharul.

După aproape un an în care a ţinut prima pagină a tabloidelor, cuplul Bianca - Cristea a devenit istorie. Blonda a fost cea care a pus capăt relaţiei.

„E decizia mea, îmi aparţine el nu a fost de acord. Am vorbit şi acum 20 de minute. El mi-a zis că mă iubeşte. Eu i-am zis că-s cuvinte prea mari pentru un om ca el şi atât”, a spus Bianca.

Deşi în public apăreau cu zâmbetul pe buze, în intimitate cei doi aveau probleme de ceva vreme. „Mie mi-a fost foarte greu să mă înţeleg cu el. Comunicam foarte greu”, a continuat blonda.

Chiar dacă a fost la braţul lui Cristea o perioadă destul de lungă, Bianca nu este foarte afectată acum, la final de relaţie. „Sunt optimistă. Viaţa merge înainte oricând e loc de mai bine şi pentru mine şi pentru el”.

Nu este exclus ca în următoarele săptămâni Bianca să se întoarcă în braţele lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a declarat că îi va fi alături blondei.

 

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu Adrian Cristea
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close