Antena 3 CNN Show Tabloid Bianca Drăgușanu, spaima șoferilor. ”M-am dat jos la cineva, i-am bătut în geam și...”

Bianca Drăgușanu, spaima șoferilor. ”M-am dat jos la cineva, i-am bătut în geam și...”

Bianca Drăgușanu, spaima șoferilor. ”M-am dat jos la cineva, i-am bătut în geam și...”
25 Noi 2016   •   20:00

Bianca Drăguşanu are numai probleme în trafic! De curând a povestit că era să ardă de vie în propria maşină, apoi a avut probleme cu o roată din cauza străzilor din Bucureşti, iar acum a povestit ceva de-a dreptul şocant. S-a dat jos din maşină special pentru a se lua de un alt şofer, scrie SpyNews.

Într-un interviu acordat pentru o emisiunea TV, Bianca Drăguşanu a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat. "Mie nu îmi plac maşinile cu interiorul negru. Am peste tot ochelari de soare. Da, mă cert în trafic, ies pe geam şi le spun ce am de zis. M-am dat şi jos la cineva, când a văzut că sunt eu şi-a făcut cruce. Omul vorbea la telefon, m-am dus la el şi i-am bătut în geam. A început să înjure şi am scos telefonul să îl filmez", a spus Bianca Drăguşanu.

"Nu mă mai mărit, dar fac rochii pentru alte femei. Nu este exclus să mă vedeţi în rochie de mireasă, la o prezentare. Aş vrea să mai facem o nuntă: pe plajă la mare, cu o rochie diafană, o coroniţă de flori în păr", a adăugat Bianca Drăguşanu cu privire la o posibilă nuntă cu Victor Slav.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu incident trafic
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close