Antena 3 CNN Show Tabloid Bombă în showbiz. Cel mai celebru cuplu din lume, în pragul despărțirii

Bombă în showbiz. Cel mai celebru cuplu din lume, în pragul despărțirii

Bombă în showbiz. Cel mai celebru cuplu din lume, în pragul despărțirii
08 Dec 2016   •   22:26

Zvonurile privind o criză gravă în căsnicia lui Kim Kardashian şi Kanye West sunt tot mai numeroase. În asemenea măsură încât vedeta de reality show şi-ar propune să divorţeze. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Kim încearcă să obţină custodia asupra celor doi copii ai lor, relatează online ziarul spaniol ABC. 

Ultimele luni nu au fost deloc uşoare pentru cele două vedete. Potrivit ziarului Daily Mail, Kim l-ar ajuta pe soţul ei să-şi revină după criza psihotică pe care a suferit-o. 

În timpul Săptămânii Modei de la Paris din această toamnă, Kim a fost victima unui jaf cu mâna armată în apartamentul în care era cazată. Şocul a fost atât de mare încât vedeta a avut nevoie de ajutorul unor psihoterapeuţi pentru a se recupera. 

După acest coşmar Kim a fost nevoită să suporte derapajele soţului, care a proferat acuze la adresa altor colegi din lumea muzicală şi a mărturisit în timpul unui concert că "ar fi votat cu Trump dacă ar fi mers la vot". Tot acest scandal ar fi determinat-o pe Kim să se gândească la divorţ. Ea şi-ar dori să divorţeze, dar la momentul potrivit, întrucât vrea mai ales să obţină custodia celor doi copii ai săi. 

Potrivit ziarului britanic, nici Kanye nu este mulţumit de această căsnicie. 

Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi nu mai locuiesc împreună în vila lor din Bel Air. După ce a ieşit din clinica unde a primit îngrijiri, Kanye a închiriat un apartament în Los Angeles, pentru a sta o vreme departe de familie. 

Totuşi o sursă din anturajul lor a asigurat că vedeta de reality show "nu va lua nicio decizie până când Kanye nu se recuperează complet şi continuă să-şi sprijine soţul în această perioadă dificilă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Kim Kardashian Kanye West despartire
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close