Antena 3 CNN Show Tabloid Brigitte Sfăt, apropiată de un alt bărbat: “E o relație ok, din moment ce era cu mine în club, nu?”

Brigitte Sfăt, apropiată de un alt bărbat: “E o relație ok, din moment ce era cu mine în club, nu?”

Brigitte Sfăt, apropiată de un alt bărbat: “E o relație ok, din moment ce era cu mine în club, nu?”
Sursa foto: Foto: Brigitte Sfăt/Facebook
16 Aug 2017   •   20:52

Brigitte Sfăt a explicat apropierea de un alt bărbat, în clubul în care a fost chiar cu soțul ei, Ilie Năstase. Chiar dacă are probleme cu acesta, bruneta nu are de gând să calce strâmb, mai ales că pentru moment a dat uitării divorțul de fostul tenismen.

”Sunt nişte prieteni de la Timişoara. Mă întreba de apartamentul pe care l-am luat. Şi-a luat şi un prieten de-al lui apartament. Nu are nicio legătură. Vorbeam pur şi simplu despre un apartament. Cât am dat pe el şi cum să facă să achiziţioneze şi prietenul lui apartament. Adică i-am spus preţul cu care l-am luat, de unde l-am luat şi era o diferenţă mare între cât… Vrea să-şi ia şi prietenul lui exact lângă. Sunt nişte prieteni de-ai primului meu soţ. Deoarece proprietarul blocurilor, de unde am luat eu, este asociat cu Ilie într-un business, i-am dat mai multe informaţii”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

Aceasta a adăugat că Ilie Năstase era în club alături de cei doi.

”Relația dintre mine și acel bărbat cât de cât ok, din moment ce era cu mine în club. Nu?”, a mai adăugat bruneta.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close