Care să fie adevăratul motiv al divorțului Andreei Marin? Blonda suspectată că le-a distrus căsnicia are o relație serioasă

03 Noi 2016   •   07:56
Care să fie adevăratul motiv al divorțului Andreei Marin? Blonda suspectată că le-a distrus căsnicia are o relație serioasă

Andreea Marin a reuşit să ia pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk după doar trei ani de căsnicie, deşi păreau să aibă un mariaj fericit, discutând inclusiv de dorinţa lor de a avea un copil. Deşi „Zâna” a mărturisit oficial că ar fi vorba doar o serie de neînţelegeri cumulate, care au dus la răcirea relaţiei până în punctul în care divorţul a devenit inevitabil, o mulţime de voci răutăcioase au sărit să o acuze pe asistenta personală a lui Tuncay, blonda Sandra, că i-ar fi “spart casa” şefului ei, scrie CanCan.

Însă, zvonurile nu s-au confirmat, iar Andreea Marin a fost prima care i-a luat apărarea blondinei cu ceva timp înainte de divorţ, atunci când părea să petreacă suspect de mult timp alături de medicul turc, spunând că Sandrei îi fac mult rău aceste vorbe, fiindcă este într-o relaţie serioasă cu un bărbat care o adoră.

Aşa-zisa “amantă” a lui Tuncay l-a cunoscut pe partenerul ei tocmai în timpul liceului, relaţia lor trecând prin perioade dificile, dar cei doi şi-au fost de fiecare dată alături unul altuia. Au plecat împreună din Vâlcea, după ce au terminat liceul, alegând să emigreze în Anglia, dorindu-şi să-şi construiască un viitor mai bun. Acolo au studiat, iar iubitul Sandrei a devenit inginer, au lucrat o perioadă, însă dorul de ţară a învins. Blondina a devenit asistenta personală a lui Tuncay, în timp ce “inginerul cu pătrăţele” s-a decis să vrea să îşi petreacă tot restul vieţii alături de iubirea din liceu, cerând-o de soţie. Mai mult decât atât, îşi doresc enorm să aibă şi un copil în viitorul apropriat. Deşi discuţiile apărute imediat după divorţul şefului ei au deranjat-o foarte mult, partenerul Sandrei nu pare să fie deloc afectat, având încredere că povestea lor de iubire poate depăşi cu brio orice obstacol!

x close