Antena 3 CNN Show Tabloid Carmen Electra, scene lesbi într-un film sexy "scăpat" pe net (VIDEO)

Carmen Electra, scene lesbi într-un film sexy "scăpat" pe net (VIDEO)

Carmen Electra, scene lesbi într-un film sexy "scăpat" pe net (VIDEO)
23 Noi 2009   •   11:15

După controversatul clip sexy cu Paris Hilton, iată că a venit rândul unuia în care protagonistă este Carmen Electra. Înregistrarea a făcut înconjorul Internetului, mai ales că fosta vedetă din Baywatch poate fi urmărită în ipostaze intime alături de o altă femeie.

Totul pare ca se întâmplă într-o cameră de hotel, în acelaşi loc cu cele două aflându-se şi un bărbat ai cărui pantaloni sunt desfăcuţi la un moment dat de Electra. Însă în înregistrare nu se văd prea multe, doar Electra topless spre final, probabil pentru amatorii de strip-tease care ar putea fi încântaţi de video.

Carmen agită o sticlă de şampanie cu care împroaşcă întreaga cameră şi apoi se sărută cu partenera sa pe pat. Dansează un pic pentru bărbatul din cameră şi-i desface fermoarul pantalonilor.

Clipul pare scăpat înadins pe Internet, probabil din lipsă de publicitate, sau vedeta se plictisea după divorţul de Dave Navarro. Carmen a devenit cunoscută la un show MTV şi a pozat mai târziu de mai multe ori pentru revista Playboy.

Pentru mai multe materiale video, accesaţi www.videonews.ro.


Vreţi să oferiţi un cadou senzual de Sărbători? Accesaţi www.totulredus.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lesbiana sexy
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close