Antena 3 CNN Show Tabloid Carmen Harra anunță un scandal uriaș între EBa și „Sida”: „Se vor lupta multă vreme pentru...”

Carmen Harra anunță un scandal uriaș între EBa și „Sida”: „Se vor lupta multă vreme pentru...”

Carmen Harra anunță un scandal uriaș între EBa și „Sida”: „Se vor lupta multă vreme pentru...”
05 Sep 2016   •   08:26

După ce a prezis divorţul Elenei Băsescu, Carmen Harra face noi dezvăluiri despre viitorul celor doi.

Elena Băsescu a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că a divorţat de soţul ei, Bogdan Ionescu şi că locuiesc deja separat.

Deşi surse din anturajul celor doi susţin că EBa şi Syda s-au înţeles asupra custodiei celor mici şi că ea nu a cerut pensie alimentară, în realitate lucrurile stau altfel. Cel puţin asta susţine Carmen Harra.

Va fi o bătălie între ei pentru custodia copiilor, o luptă care va dura. Sper să aibă înțelepciunea și să știe cum să procedeze pentru ca acești copii să nu fie afectați, să nu ajungă să gândeacă despre unul dintre părinți că este personajul negativ. De obicei, când este ruptura între părinți, unul aruncă tot felul de vorbe contra celuilalt în fața copiilor și asta poate afecta viața copiilor în viitor. Sper să nu se întâmple asta în cazul lor, dar... mă îndoiesc. Anticipez această bătălie pentru copii, bătălie care deja este în pregătire” a spus numerologul și parapsihologul Carmen Harra pentru Ziarul Ring.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close