Antena 3 Show Tabloid Carmen Harra explică de ce divorțează Andreea Marin. ”Există altcineva”

Carmen Harra explică de ce divorțează Andreea Marin. ”Există altcineva”

27 Oct 2016   •   20:10
Carmen Harra explică de ce divorțează Andreea Marin. ”Există altcineva”

Carmen Harra demontează toate ipotezele în privinţa divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay. Aceasta a declarat că motivul despărţirii celor doi este existenţa unei brunete în viaţa lui Tuncay, potrivit spynews.

La începutul relaţiei Andreei Marin cu Tuncay, Carmen Harra a spus că cei doi nu vor rezista împreună mai mult de trei ani. Acum tot ea este cea care declară că motivul divorţului dintre zâna surprizelor şi doctorul turc este existenţa unei terţe persoane în viaţa celor doi.

În cadrul unei emisiuni televizate, Carmen Harra a declarat că Tuncay a înşelat-o pe Andreea Marin cu o brunetă şi nu cu o blondă aşa cum s-a vehiculat în toată presa din România.

"Acum aproximativ trei ani am spus că nu o să treacă bariera celor 3 ani. Era o relaţie tranzitorie. Ea a folosit-o ca un bandaj ca să îşi vindece rănile anterioare. Nu se vor împaca niciodată. Eu cred că în viaţa lui există altcineva. Şi nu e blondă, e chiar brunetă", a declarat Carmen Harra.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close