Antena 3 CNN Show Tabloid Câte operații estetice are Elena Băsescu. „Verdictul” medicului estetician

Câte operații estetice are Elena Băsescu. „Verdictul” medicului estetician

Câte operații estetice are Elena Băsescu. „Verdictul” medicului estetician
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Mai 2016   •   13:57

Medicul estetician Marian Simion a vorbit la Antena Stars despre intervențiile chirurgicale ale Elenei Băsescu și a dat verdictul în legătură cu numărul lor.

”Întâi de toate, sunt tratamente estetice reușite. În primul rând, la nivelul buzelor cu acid hialuronic. Și la pomeți se observă o schimbare, sunt bine augumentați, poate să fie un acid hialurionic cu o consistență mai mare. Rezistă în jur de șase-șapte luni și se poate interveni din nou. La nivelul frunții este vorba despre toxină botulinică pentru relaxarea ridurilor, o procedură absolut normală, obișnuită și se face tot în jur de șase luni. Cred că este o intervenție la nas, este o intervenție reușită. Și mai are și microdermoabraziunea. Când vrea persoana, renunță la tratamentele injectabile, iar pielea revine la normal, evident puțin îmbătrânită. La intervențiile chirurgicale trebuie avută grijă, dar cele injectabile sunt minim invazive”, a spus medicul pentru Antena Stars.

Elena a făcut senzație, sâmbătă, la nunta nașului ei, însă toată lumea s-a uitat la chipul său care pare foarte schimbat.

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu operatii estetice
Parteneri
Prima reacție a prefectului de Olt după ce i-a explodat mașina
x close