Antena 3 CNN Show Tabloid Ce-a făcut această femeie frumoasă în patul unuia din cei mai puternici oameni ai lumii. Acum îi va fi soţie

Ce-a făcut această femeie frumoasă în patul unuia din cei mai puternici oameni ai lumii. Acum îi va fi soţie

Ce-a făcut această femeie frumoasă în patul unuia din cei mai puternici oameni ai lumii. Acum îi va fi soţie
de P.I.    |    19 Dec 2012   •   07:10

El este unul din cei mai influenţi şi controversaţi oameni politici dintr-un stat european, ea, o tânără frumoasă, care a ştiut să se facă remarcată în cercurile înalte. Cam aşa poate fi descrisă în linii mari relaţia dintre Silvio Berlusconi şi Francesca Pascale.

Frumoasa femeie este mai tânără decât fostul premier italian cu aproape cinci decenii, dar asta nu contează, când există dragoste. Gurile rele spun că pentru Francesca, Silvio şi-ar fi părăsit soţia.

Cunoscut al relaţiilor intime cu răsunet, Silvio Berlusconi este foarte sensibil la acest capitol, şi mai în glumă, mai în serios, prietenii fostului premier italian spun că Francesca a trecut cu brio testul din aşternuturi.

Francesca a început să lucreze pentru Papi Silvio şi era directorul fan clubului său, aşa că de la lozinci de campanie electorală, tânăra a început să le personalizeze în dormitor.

Recent, cei doi au anunţat logodna, şi apropiaţii lor spun că va fi şi o nuntă - a patra pentru bogătaşul italian.

Cum arată Francesca şi în ce ipostaze au fost surprinşi cei doi, vedeţi în galeria foto de mai jos:


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close