Antena 3 CNN Show Tabloid Ce au ajuns să mănânce modelele pentru a arăta slabe pe podium. "Nu mai puteau ţine ochii deschişi, atât erau de anemice"

Ce au ajuns să mănânce modelele pentru a arăta slabe pe podium. "Nu mai puteau ţine ochii deschişi, atât erau de anemice"

Ce au ajuns să mănânce modelele pentru a arăta slabe pe podium. "Nu mai puteau ţine ochii deschişi, atât erau de anemice"
de O.P.    |    03 Apr 2013   •   12:56

Dincolo de perdeaua luxului, a extravaganţei şi a lumii exclusiviste, viaţa de pe podium este foarte dură. Chiar dacă teoretic niciun designer nu vrea ca modelele care prezintă colecţiile lor să arate ca un schelet ambulant, în realitate se întâmplă exact aşa. Măsurile 90-60-90 nu mai sunt de mult timp ideale, ci se "poartă" măsuri muuuult mai mici.

În cartea "The Vogue Factor", Kristie Clements, editorul revistei Vogue din Australia, povesteşte despre viaţa neştiută a manechinelor: "Nu am văzut niciun manechin care să mănânce tot din farfurie. Cele mai multe nu mănâncă decât o singură masă pe zi, iar aceea nu are aproape deloc calorii.

M-am apropiat de fete şi mi-au povestit că atunci când nu mai puteau de foame, ajunseseră să mănânce hârtie, ca să aibă senzaţia de saţietate", spune Kristie.

"Am văzut tinere care nu îşi mai puteau ţine ochii deschişi din cauza foamei şi ameţelii".



×
Subiecte în articol: podium modelling
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close