Antena 3 CNN Show Tabloid Ce avere avea, de fapt, Răzvan Ciobanu: ”Câştig destul ca să îmi permit”

Ce avere avea, de fapt, Răzvan Ciobanu: ”Câştig destul ca să îmi permit”

Ce avere avea, de fapt, Răzvan Ciobanu: ”Câştig destul ca să îmi permit”
05 Mai 2019   •   15:03

Răzvan Ciobanu s-a confruntat cu mari probleme financiare, de-a lungul timpului, de când a început afacerea care l-a făcut cunoscut. Designerul a pierdut tot în anul 2009, când afacerile sale au dat faliment.

El a recunoscut atunci că intrase în depresie, dar a reuşit să se pună pe picioare abia după 2 ani.

‘Nu aș fi intrat în faliment dacă nu eram ajutat oarecum… În afară de modă, celelate inginerii ale mele au căzut total. În momentul ăla m-am blocat. Nu am mai fost în stare nici să muncesc, nici să mă concentrez. În prima faza am pierdut casa în care locuiam, a fost luată dintr-o greșeală și din pricina unor acte nefăcute la tipul lor. Nu am avut putere să mă lupt în niciun fel. Surpriză a venit din partea unor buni prieteni care dețineau casă respectivă.

A urmat cu mașinile pe care le aveam. Au fost luate de un alt bun prieten, contractele de leasing fiind făcute pe firma lui. A urmat o depresie lungă. În septembrie-octombrie eram ca o legumă. Am zăcut mai bine de două luni la o prietenă de-a mea care nu îmi mai este acum prietenă. Nu mă puteam concentra la nimic’, povestea Răzvan Ciobanu

După ce şi-a revenit din punct de vedere financiar, vedeta declara că îşi permite să trăiască bine la bătrâneţe.

‘Castig destul ca sa imi permit sa ma mut intr-un azil la batrinete, cand n-o sa mai pot sa-mi iau un pahar de apa singur’, spunea Răzvan Ciobanu.

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu faliment avere castig
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close