Antena 3 CNN Show Tabloid Ce se va întâmpla cu averea Ilenei Ciuculete! Cornel Galeş a povestit unde vor ajunge casele artistei

Ce se va întâmpla cu averea Ilenei Ciuculete! Cornel Galeş a povestit unde vor ajunge casele artistei

Ce se va întâmpla cu averea Ilenei Ciuculete! Cornel Galeş a povestit unde vor ajunge casele artistei
25 Apr 2017   •   19:49

Posesiunile lumeşti de valoare ale Ilenei Ciuculete vor ajunge la fiii ei din prima căsătorie, pentru că soţul artistei a declarat că nu îi trebuie nimic. Cornel Galeş a negat categoric zvonurile că ar fi vândut un imobil înainte de decesul Ilenei Ciuculete!

Copiii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristi Sfetcu, vor împărţi averea, iar casele sunt ale lor. Cornel Galeş nu explicat în mod clar despre câte imobile este vorba, dar a spus că va proceda exact cum prevăd legile civile româneşti, care sunt ”stufoase” şi de multe ori interpretabile.

”Nu te pui la adăpost de succesiune absolut deloc. E absurd. Testamentul e legat de legea proprietăţii care este foarte stufoasă. Există o problemă organizatorică. Eu nu pot să stau un amărât de om care să stea într-o vilă cu 14 calorifere. Suntem o familie foarte unită. Auraş, cumnatul meu, este pe drum, mi-a făcut o surpriză. Casa unui copil de acolo era pe numele meu, una pe numele lui Mugurel. Copiilor nu trebuie să le dai totul în braţe. Doar o casă a fost pe numele meu. Casele sunt ale băieţilor”, a povestit Cornel Galeş, potrivit cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete avere cornel gales
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close