Dezvăluire incredibilă. Ce vârstă avea, de fapt, Ileana Ciuculete

15 Mar 2017   •   15:14
Dezvăluire incredibilă. Ce vârstă avea, de fapt, Ileana Ciuculete Foto: Facebook

Cântăreaţa Ileana Ciuculete apare, pe toate site-urile de specialitate, ca fiind născută în 20 septembrie 1957, dar adevărul este cu totul altul. Primarul Gheorghe Câmpeanu din comuna Vela, judeţul Dolj, a mărturisit, în exclusivitate, pentru Antena Stars, că artista a fost adusă pe lume mult mai devreme.

Ileana Ciuculete s-a născut, de fapt, în 1952, şi în septembrie ar fi împlinit 65 de ani, susține Antena Stars. 

leana Ciuculete a murit la spital, marți seară. Artista fusese internată în spital în urmă cu nouă zile.

Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus miercuri la la Biserica Costească din Chitila. Înmormântarea va avea loc sâmbătă la Cimitirul Străulești.

Ileana Ciuculete - interpreta de muzică populară îndrăgită de români

Interpreta de muzica populară Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. Copilaria Ilenei a fost marcata de sărăcie, potrivit bestmusic.ro.

La doar 14 ani, Ileana Ciuculete intra in lumea muzicii, ca angajata a ansamblului Nicolae Balcescu din Craiova. Intre timp, celebra interpreta devine solista principala a ansamblului.

Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in timp.

"Eram un vlastar care cresteam pe ulitele satului meu natal si ascultam la difuzor cântecele inegalabile ale Mariei Lataretu. Tatal meu a început sa îmi scrie versuri pe scândura atelierului de tâmplarie unde lucra, iar seara, obosit fiind, îl desfatam cu încercarile mele artistice”.

Ileana Ciuculete a avut numeroase colaborari inedite alataturi de artisti precum Andra, Axinte de la Vacanta Mare, Lautarii din Chisinau, Ileana Ciuculete a fost solista ansamblurilor folclorice: Ansamblul ”Nicolae Balcescu” din Craiova, Ansamblul folcloric ”Calusul” din Scornicesti si Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin.

Ileana Ciuculete a fost premiata în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vandut în peste 40.000 de unitati.

Citiți și:

Ileana Ciuculete a murit

Sfâșietor! Care a fost ultima dorință a Ilenei Ciculete

Coincidență bizară între moartea Ilenei Ciuculete și a lui Aurelian Preda

Dan Negru a dezvăluit ce i-a spus Ileana Ciuculete înainte să moară

 

 

Parteneri
x close