Antena 3 CNN Show Tabloid Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmoștenit pentru că și-a abandonat mama!  

Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmoștenit pentru că și-a abandonat mama!  

Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmoștenit pentru că și-a abandonat mama!  
28 Mar 2019   •   17:11

Fiul Zinei Dumitrescu nu-și mai vizitase mama, lăsată în azil, de mai bine de patru ani. Din acest motiv, Cătălin Negreanu nu mai are dreptul la moștenire, potrivit celor declarate de directorul căminului de bătrâni care o găzduiește pe Zina Dumitrescu

Fiul ”Mamei Zina” a abandonat-o în azil, de mai bine de patru ani și nu i-a mai plătit cheltuielile. Din acest motiv, pentru că nu a avut grijă de părintele său la bătrânețe, Cătălin Negreanu riscă să nu mai aibă dreptul la moștenirea ce i s-ar fi cuvenit.  

”Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a mărturisit pentru Libertatea Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, acolo unde Zina își trăiește bătrânețea. 

Înainte de a ajunge la azil, Zina avea bijuterii scumpe, blănuri de lux și alte multe lucruri de valoare, precum și două automobile, de care nimeni nu mai știe nimic. Ea mai deținea însă și un apartament pe Calea 13 Septembrie, dar și câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei. Terenuri pe care, se pare, fiul său a încercat să le vândă, dar nu a putut. ”Din ce știu, un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut vinde nimic, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte”, a mai spus Ion Cassian.  

Citește și: Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. "Mama modei" românești era internată într-un azil. Era ținută în viață cu ajutorul perfuziilor VIDEO

×
Subiecte în articol: Zina Dumitrescu fiu avere
Parteneri
De ce a așteptat poliția 3 ore la ușa tatălui din Alba Iulia care și-a ucis copilul
x close