Antena 3 CNN Show Tabloid Cine o urăște pe Meghan Markle? Cu cât se bucură de mai multă atenție, cu atât are mai mulți dușmani

Cine o urăște pe Meghan Markle? Cu cât se bucură de mai multă atenție, cu atât are mai mulți dușmani

Cine o urăște pe Meghan Markle? Cu cât se bucură de mai multă atenție, cu atât are mai mulți dușmani
12 Apr 2018   •   15:24

 

Notorietatea vine cu un preț destul de scump. Cel puțin asta susțin tabloidele britanice, care sunt convinse că fosta actriță n-are parte numai de reacții sincere și plăcute din partea celor din jurul ei. Dimpotrivă.

Jurnalistul britanic a povestit relativ recent cum el era în relații minunate cu fosta actriță, înainte de-a deveni logodnica Prințului Harry. “Eram un fan al serialului Suits și o urmăream și pe Meghan pe Instagram, iar, într-o bună zi, ne-am împrietenit online, adică am început să avem un dialog absolut agreabil. Ne-am trimis apoi reciproc câteva email-uri, după care chiar ne-am întâlnit la Wimbledon. Am invitat-o să bem un pahar la un pub local, unde am și petrecut vreo 90 de minute minunate împreună. După care liniște totală. N-am mai auzit niciun cuvânt de la ea. Ea a dispărut complet și inexplicabil”, a explicat Piers cum a decurs relația cu Markle.

Detalii AICI

×
Subiecte în articol: Meghan Markle atentie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close