Antena 3 CNN Show Tabloid Corina Chiriac, verdict crunt din partea medicilor. Se roagă la biserici pentru sănătate

Corina Chiriac, verdict crunt din partea medicilor. Se roagă la biserici pentru sănătate

Corina Chiriac, verdict crunt din partea medicilor. Se roagă la biserici pentru sănătate
25 Aug 2016   •   10:30

Corina Chiriac tot amână să se opereze din cauza unor noduli pe corzile vocale, mai ales că artista încă poate cânta fără probleme, scrie Libertatea.

Nu puțini sunt artiștii care din cauza unor suprasolicitări, se trezesc cu noduli pe corzile vocale. Odată intrați în cabinetul medicului, verdictul este cam același: problema se poate rezolva doar prin intervenție chirurgicală. În această situație a ajuns și Corina Chiriac, în urmă cu câțiva ani, doar că artista nu s-a operat nici până în ziua de astăzi. În schimb, dat fiind faptul că încă vocea-i permite, ea are job-uri pe bandă rulantă și cântă de ”mama focului”, live, mai ales la nunți și la alte petreceri private.

Ajunsă la vârsta de 66 de ani, Corina Chiriac a refuzat intervenția chirugicală, dar este conștientă că într-un final tot trebuie să ajungă pe mâna medicilor. De asemenea, ea evită să vorbească până și cu apropiații de problemele pe care le are și pe care le consideră ”minore”.

Până atunci însă, ea se roagă de sănătate la mănăstirile și bisericile pe care le vizitează foarte des, fie în localitățile sau în preajma zonelor unde are concert, fie atunci când pleacă în periplu, prin țară. Foarte credincioasă, artista a dat chiar de înțeles că atunci când va renunța la viața artistică ar fi tentată chiar să se retragă într-o mănăstire.

×
Subiecte în articol: Corina Chiriac sănătate operatie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close