Antena 3 CNN Show Tabloid Cornelia Catanga, mărturisire dureroasă despre lleana Ciuculete. Nimeni nu știa asta! Ce au trăit cele două împreună

Cornelia Catanga, mărturisire dureroasă despre lleana Ciuculete. Nimeni nu știa asta! Ce au trăit cele două împreună

Cornelia Catanga, mărturisire dureroasă despre lleana Ciuculete. Nimeni nu știa asta! Ce au trăit cele două împreună
de S.T.    |    17 Mar 2017   •   20:59

De când a aflat vestea că Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, Cornelia Catanga nu poate să-şi revină din şoc. Cu o voce tremurândă, Cornelia Catanga a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro secrete din viața artistei Ileana Ciuculete și cum se distrau împreună.

Ileana Ciuculete a murit. „Ileana şi Cornel au fost un cuplu minunat, s-au iubit foarte mult. O sa îl susţinem pe Cornel în continuare. Suntem prieteni de mai bine de 20 de ani. Femeia asta şi-a făcut pomana înainte să se prăpadească. Ileana era foarte darnică, mereu când ne vizita ne aducea câte un cadou. Am două costume populare primite de la ea. Pe data de 9 martie a fost ziua mea, iar pe data de 8 martie, Ileana şi Cornel au împlinit 25 de ani de căsătorie. Eu am aflat de ziua mea că Ileana este internată din cauza unei răceli, am fost pe drumuri şi nu am apucat să o vizitez”, a povestit Cornelia Catanga.
 
Relaţia dintre „doamna muzicii lăutăreşti” şi regretata artistă Ileana Ciuculete a fost una foarte strânsă  și cele două petreceau ori de câte ori aveau ocazia. „Îmi amintesc că, ultima dată, am fost la ei în vizită şi am petrecut până la 5.00 dimineaţa. M-a chemat la ea să îmi gătească „dragavei”, un fel de ciorbă de ştevie. Am gătit amândouă, am făcut mămăliguţă, ne-am distrat pe cinste. Ileana şi Cornel erau nelipsiţi de la zilele lui Pădureanu”, a mai spus Cornelia Catanga.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close