Antena 3 CNN Show Tabloid Credea că face dragoste cu iubita lui. Șocul uriaș pe care l-a avut bărbatul când a deschis ochii. ”Recunoaște, ți-a plăcut”

Credea că face dragoste cu iubita lui. Șocul uriaș pe care l-a avut bărbatul când a deschis ochii. ”Recunoaște, ți-a plăcut”

Credea că face dragoste cu iubita lui. Șocul uriaș pe care l-a avut bărbatul când a deschis ochii. ”Recunoaște, ți-a plăcut”
16 Dec 2015   •   19:25

Un bărbat din Scoția care credea că face dragoste cu iubita lui a trăit șocul vieții atunci când a deschis ochii și a văzut cine era de fapt partenerul lui: un bărbat necunoscut.

Bărbatul dormea, îmbracat, atunci când cineva i-a tras jos pantalonii. Credea că este iubita lui, așa că l-a lăsat pe Dale Everard să-i atingă organele genitale și au făcut sex oral pentru puțin timp. Când a relizat că de fapt are în pat un bărbat necunoscut, tânărul de 22 de ani a sărit ”în stare de șoc” din așternuturi.

Dale a fost dat afară din casa. ”Recunoaște, ți-a plăcut”, i-a strigat Dale bărbatului care a început să plângă.

Totul s-a întâmplat în data de 14 mai 2014. Tânărul de 22 de ani a mers cu iubita la un club, unde a consumat băuturi alcoolice. Femeia s-a împrietenit cu Dale, pe care l-a adus acasă. A urat o ceartă în care victima îi reproșa iubitei lui că a adus un necunoscut în locuința lor. Tânărul a adormit în pat, iar iubita lui pe o canapea. Abuzul sexual a urmat la puțin timp după.

Dale a fost dat în judecată și, luni, a fost condamnat la 18 luni de închisoare.

×
Subiecte în articol: abuz sexual Scotia
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close