Antena 3 CNN Show Tabloid Cristian Boureanu, primele declarații după ieșirea din penitenciar: „A fost o experienţă grea. Mulţumesc lui Dumnezeu”

Cristian Boureanu, primele declarații după ieșirea din penitenciar: „A fost o experienţă grea. Mulţumesc lui Dumnezeu”

Cristian Boureanu, primele declarații după ieșirea din penitenciar: „A fost o experienţă grea. Mulţumesc lui Dumnezeu”
11 Aug 2017   •   16:41

Fostul deputat Cristian Boureanu a părăsit vineri Penitenciarul Rahova. La ieşirea din penitenciar, Boureanu şi-a îmbrăţişat iubita şi a susţinut că a fost foarte greu în detenţie. El a spus că perioada petrecută în penitenciar reprezintă o experienţă şi le-a mulţumit iubitei, familiei şi avocatului său. 

"Cel mai greu e să fii departe de familie, să nu fii liber. (...) O experienta grea, sunt foarte multe lucruri. Cel mai greu e sa fi departe de familie. (...) Nu am niciun fel de declaratie sa va dau pe dosar, stiti ca nu am voie. Imi pare rau ca ati stat pana acum. (...) Multumesc lui Dumnezeu ca am avut putere sa trecem peste asta", le-a spus Boureanu jurnaliştilor. 

Tribunalul Bucureşti a decis vineri ca fostul deputat Cristian Boureanu să fie eliberat din arest preventiv, urmând ca acesta să fie plasat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a lovit un poliţist rutier. 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close