Antena 3 CNN Show Tabloid Cu arabii nu e de glumă! Ce a pățit o româncă după ce s-a pozat așa pe o plajă din Dubai

Cu arabii nu e de glumă! Ce a pățit o româncă după ce s-a pozat așa pe o plajă din Dubai

Cu arabii nu e de glumă! Ce a pățit o româncă după ce s-a pozat așa pe o plajă din Dubai
17 Iul 2016   •   09:41

Lumea arabă este plină de interdicţii, care pot părea greu de înţeles. Regulile musulmane trebuie respectate cu sfinţenie , dacă nu vrei să petreci cel puţin o noapte în închisoare şi să primeşti interdicţie de a mai vizita vreodată acel loc, scrie WoWBiz.

Chiar dacă eşti rezident al unei ţări arabe, sau doar vizitezi pentru câteva zile un astfel de loc, trebuie să te informezi încă de la plecare ce îţi este permis să faci şi ce nu.

Femeile trebuie să se îmbrace modest şi să nu fie provocatoare, oriunde într-o ţară arabă. În mall-uri sunt afişe la intrare care îţi amintesc că trebuie să porţi bluze care să îţi acopere umerii şi decolteul şi fustele trebuie să aibă o lungime până cel puţin la genunchi. La plajă poti purta totuşi costume de baie, dar nu poti face topless sub nicio formă!

Fosta asistentă tv a ales să meargă în Dubai pentru câteva zile de plajă. Vedeta se bucura din plin de soarele arzător şi s-a fotografiat în bikini. Din păcate, gestul Loredanei Chivu nu a fost apreciat şi de arabi. Când a vazut-o dezbrăcată, administratorul plajei a avut o discuţie nu tocmai amicală cu blondina, sfătuind-o să se îmbrace, pentru că sunt şi copii prezenţi. I-a spus că dacă se mai repeta, ar putea fi arestată. Conştientă de rigurozitatea legilor arabe, vedeta noastră s-a conformat, îmbrăcându-se şi părăsind ruşinată plaja.

×
Subiecte în articol: plaja Dubai
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close