Antena 3 CNN Show Tabloid Cu ea va împodobi Fuego bradul anul acesta - FOTO

Cu ea va împodobi Fuego bradul anul acesta - FOTO

Cu ea va împodobi Fuego bradul anul acesta - FOTO
18 Dec 2016   •   17:18

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a arătat tuturor ce dragoste imensă îi poartă mamei sale, şi cât de mult ţine la ea. De la melodia celebră „Împodobeşte mamă bradul“ cântată alături de Irina Loghin, mulţi credeau că artista este mama lui Fuego, scrie cancan.ro.

Chiar de ziua mamei sale, artistul a ales să o facă mai fericită şi să işi declare dragostea în faţa tuturor fanilor săi. Fuego a postat o imagine cu mama sa pe pagina lui de Facebook, acolo unde a scris şi cele mai frumoase rânduri pentru persoana care i-a dat viaţă.

‘’Azi e ziua mamei! (n.r. sâmbătă) Staţi liniştiti, nu o rog să împodobească bradul, îi mulţumesc doar pentru ce sunt, pentru sprijin şi sacrificiu şi pentru faptul că a renunţat de multe ori la ea în tinereţe doar de dragul meu. O vreau cât mai mult timp aproape de mine si cred ca orice copil ar trebui să conştientizeze că timpul e scurt şi orice clipă e cât se poate de importantă!  Mama mea este omul liniştii mele şi un adevărat personaj în grupul meu de prieteni, volubilă, spontană şi mereu cu glumele la ea.  Deşi nu-s cu ea acum, am sunat-o şi i-am spus că îi voi face o urare pe Facebook şi m-a rugat să vă transmit, pe lângă mulţumiri, că bradul şi l-a împodobit deja! Lăsând gluma la o parte, îi doresc ani mulţi! Părinţii ne sunt bucurie, înţelepciune, un dar!’’, a scris artistul pe pagina lui de Facebook!

×
Subiecte în articol: Fuego
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close