Antena 3 CNN Show Tabloid Cui i-a lăsat Denisa Manelista întreaga sa avere

Cui i-a lăsat Denisa Manelista întreaga sa avere

Cui i-a lăsat Denisa Manelista întreaga sa avere
24 Iul 2017   •   15:03

Denisa Manelista murit ieri, la doar 27 de ani, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare: cancerul. Artista a lăsat în urma ei lacrimi și durere. Înainte să moară, Denisa și-a anunțat familia cu privire la cui îi va lăsa averea sa.

După ce a dat muzica de petrecere pe cea populară la vârsta de 14 ani, Denisa a reușit să strângă o mică avere. După ce s-a îmbolnăvit, artista a hotărât să i-o lase surorii sale, scrie Click.

La doar 27 de ani, după cinci luni de luptă cu cancerul hepatic, manelista Denisa Răducu a pierdut lupta cu boala. Ieri, în jurul orei 4.00, aceasta și-a dat ultima suflare. La căpătâiul ei au vegheat în permanență mama, dar și sora acesteia, Corina Gabriela.

Cu cea din urmă a avut o relație specială. "Eu îi spun zilnic surorii mele cât de mult o iubesc. După familia mea, ea a cea mai importantă persoană pentru mine", spunea Denisa. De altfel, surorii sale i-a lăsat și toată agoniseala ei. Bunurile pe care și le cumpărase cu banii din cântat, și anume apartamentul, o mașină, bijuterii și câteva lucruri i-au fost lăsate prin testament acesteia. 

×
Subiecte în articol: denisa manelista Denisa Răducu avere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close