Antena 3 CNN Show Tabloid Cum a decurs reîntâlnirea dintre Monica Gabor și fiica sa

Cum a decurs reîntâlnirea dintre Monica Gabor și fiica sa

Cum a decurs reîntâlnirea dintre Monica Gabor și fiica sa
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Iul 2016   •   09:57

Monica Gabor (28 de ani) nu și-a mai văzut fiica, pe Irinuca (9 ani), de ceva vreme, de aproape un an. Pentru că a decis să îngroape orice secure a războiului, milionarul Irinel Columbeanu (59 de ani) a decis să facă un gest pentru micuța sa, așa că a dus-o peste Ocean, pentru a se vedea cu mama ei, scrie Click.

În 22 iulie, Irinel și Irinuca au plănuită revenirea în țară, dar până atunci, fiecare dintre ei se distrează într-un mod diferit și într-o altă companie. Afaceristul se află alături de prietenul său, milionarul Nick Rădoi, care-l răsfață cu plimbări cu mașini de lux, dar și cu petreceri alături de domnișoare care mai de care mai sexy. 

De cealaltă parte se află fetița. Irinuca aștepta cu înfrigurare să-și vadă mama care s-a stabilit ce câțiva ani în California. Irinel a dus-o pe fetiță la Monica Gabor. Tot el a povetit la "Răi da' buni" și cum a decurs reîntâlnirea dintre cele două. "Pentru Irina, nu e prima oară când e aici. A mai stat cinci luni și în 2010, a făcut și un semestru de grădiniță. Acum Irinuca este cu mama ei. Chiar adineauri am vorbit pe Facebook, în aşa fel încât ne puteam şi vedea. Am glumit, am râs, e foarte bine şi eu la fel... Reîntâlnirea dintre Irina şi Monica a fost emoţionantă. Vom rănâne aici până pe 22 Iulie, asta dacă nu ne răzgândim".

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu monica gabor
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close