Antena 3 CNN Show Tabloid Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu! Este o tânără studentă de 20 de ani, extrem de atrăgătoare - FOTO

Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu! Este o tânără studentă de 20 de ani, extrem de atrăgătoare - FOTO

Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu! Este o tânără studentă de 20 de ani, extrem de atrăgătoare - FOTO
09 Ian 2017   •   17:39

Nicolae Ceausescu, dictatorul executat in decembrie 1989 dupa un proces sumar, a avut trei copii, pe Nicu, Zoe si Valentin, insa doar ultimul dintre acestia mai traieste.

La randul sau, Valentin (68 de ani) are doi copii, pe Daniel (35 de ani), din casnicia cu Iordana Borila, si pe Alexandra (20 de ani), pe care o are cu actuala sotie, Roxana.
Intreaga familie a lui Valentin duce o viata extrem de discreta.

Alexandra a fost fotografiata o singura data, cand era un copil, atunci cand parintii sai au dus-o la mormantul bunicilor ei, Nicolae si Elena Ceausescu.

Alexandra a crescut si a devenit o tanara extrem de atragatoare. Ea are un cerc de prieteni extrem de apropiati, majoritatea fiind fosti colegi de la Scoala Centrala, liceu pe care Alexandra l-a absolvit in vara lui 2015.

Fiica lui Valentin isi petrece vacantele alaturi de amicii ei, care au fotografiat-o in diverse ipostaze, intr-o poza aparand chiar in costum de baie.

Continuarea, pe wowbiz.ro.

×
Subiecte în articol: nicolae ceausescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close