Antena 3 CNN Show Tabloid Cum arată primul soț al Andreei Marin. Zâna i-a jurat iubire veșnică în urmă cu mai bine de 20 de ani

Cum arată primul soț al Andreei Marin. Zâna i-a jurat iubire veșnică în urmă cu mai bine de 20 de ani

Cum arată primul soț al Andreei Marin. Zâna i-a jurat iubire veșnică în urmă cu mai bine de 20 de ani
04 Sep 2017   •   13:42

Toata lumea stie ca Andreea Marin a fost casatorita cu Stefan Banica si cu turcul Tuncay. Putini sunt cei care stiu ca fosta Zana a mai fost casatorita in trecut, cu un barbat pe care l-a iubit enorm.

În anul 1995, cei doi si-au jurat iubire vesnica in fata lui Dumnezeu, iar dupa trei ani mariajul lor a ajuns la final, potrivit evzmonden.ro.

sursa foto: bzc.ro

Cea mai buna prietena a Zanei, Ana Maria Ilac, a marturisit  in urma cu mai mult timp cat de mult a suferit Andreea dupa divortul de omul de afaceri Cristian Gheorghita:

“Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape distrusa. Dintr-o data, lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se prabusise. Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”, a spus Ana Maria Ilac.

 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close