Antena 3 CNN Show Tabloid Cum își riscă viața Alexandru Arșinel. Dezvăluiri suprinzătoare

Cum își riscă viața Alexandru Arșinel. Dezvăluiri suprinzătoare

Cum își riscă viața Alexandru Arșinel. Dezvăluiri suprinzătoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Aug 2017   •   15:09

Alexandru Arsinel se sacrifica pentru sotia sa care a suferit acum mai bine de un an un accident grav si se recupereaza greu. Actorul este trup si suflet langa iubirea vietii lui.

Marilena s-a impiedicat si a cazut pe scari, in urma cu mai bine de un an. Iar de atunci, a inceput calvarul. Starea ei s-a inrautatit din cauza unui hematom, iar in luna martie 2016, aceasta a fost operata pe creier.

”E mai bine la munte, ca-i mai racoare, Sotia nu are voie la mare, trece printr-un regim de recuperare, de la acea cazatura. in plus, muntele imi creeaza o stare putin mai buna”, a marturisit actorul pentru Libertatea.

Cat despre starea sa de sanatate, Arsinel recunoaste ca si el are de tras dupa operatiile suferite. ”E dificil dupa atatea operatii sa fii intr-o forma buna, am uitat de mine, grijile mari sunt cu sotia, trebuie sa o ajut. Atunci cand ai probleme, cel mai bine este sa-ti faci proiecte, sa muncesti, nu sa te lasi pe tanjala pentru ca esti bolnav. Dupa ultima operatie la coloana, nu am mai avut durerile dinainte, iar transplantul de rinichi a fost o reusita. Evident ca trebuie insa sa ascult in continuare, de sfatul medicilor”, a adaugat actorul.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close