Antena 3 CNN Show Tabloid Cum s-a îmbogăţit Gigi Becali! Dezvăluirile omului care a ajutat familia latifundiarului din Pipera să se ridice

Cum s-a îmbogăţit Gigi Becali! Dezvăluirile omului care a ajutat familia latifundiarului din Pipera să se ridice

Cum s-a îmbogăţit Gigi Becali! Dezvăluirile omului care a ajutat familia latifundiarului din Pipera să se ridice
05 Mai 2016   •   18:58

Gigi Becali nu avea să fie niciodată ce este astăzi, dacă, în viaţa lui nu apărea un bărbat. Omul care a pus piatra de temelie a tot ceea ce înseamnă azi latifundiarul din Pipera a făcut mărturii uimitoare.

Toţi ştiu că el face bine tuturor, dar nimeni nu ştie cine i-a făcut bine lui. Gigi Becali a pornit de jos şi tatăl celui care i-a ajutat în mod considerabil familia a vorbit pentru prima oară.  "Tatăl meu a fost unul dintre cei mai mari crescători de oi, noi am stat în cartierul Vatra din Băneasa şi mergea cu oile la păscut la ferma experimentală Băneasa. Mergând aşa cu oile, la o distanţă de 2 kilometri, tata zăreşte două construcţii micuţe, două case. Apropiindu-se cu oile, observă o femeie cu un copil în braţe. Era Giovanni. Gigi şi Victor încă nu erau născuţi. Vizavi iese o femeie care era mama lui Gigi Becali. Taică-su, Tase, nu era acasă, dar acum ca o familie fiind, au început discuţiile şi tata le-a explicat: să meargă într-o comună să cumpere nişte purceluşi, a mărturisit Costel.

Şi toate acestea, pentru că resursele erau limitate. Tatăl lui Costel Tunsu i-ar fi învăţat familia lui Gigi Becali să supravieţuiască: "Nu veniseră cu nimic, nu aveau nimic. Tata i-a învăţat să supravieţuiască. Azi aşa, mâine aşa şi la câteva zile a venit şi tata lui Gigi. Şi i-a spus că dacă vreţi eu vă pot ajuta să vă vând nişte oi. I-a dat tatălui lui Giovanni 11 oi, şi tătalui lui Gigi 10 oi. Şi asa ușor au prosperat, s-au ajutat"


Sursa: Antena Stars

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close