Antena 3 Show Tabloid Cum se relaxează Delia după o zi de filmare: „Nu existã altceva mai bun!”

Cum se relaxează Delia după o zi de filmare: „Nu existã altceva mai bun!”

28 Aug 2019   •   13:14
Cum se relaxează Delia după o zi de filmare: „Nu existã altceva mai bun!”

Filmãrile pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor, emisiune ce va fi difuzatã în aceastã toamnã la Antena 1 sunt în plinã desfãşurare în aceste zile, astfel cã cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au parte zilele aceastea de un program foarte încãrcat. Zi de zi, în faţa lor se prezintã zeci de concurenţi cu momente foarte reuşite sau dimpotrivã, însã cu siguranţã toate memorabile, astfel cã aceştia profitã din plin de clipele de relaxare ca sã îşi încarce bateriile pentru o nouã zi de filmare.

Jurata iUmor, Delia, mãrturiseşte cã are o singurã metodã de relaxare care nu dã greş niciodatã. „Pentru mine, dupã o zi întreagã de filmãri, singura metodã de relaxare este somnul. Nu existã altceva mai bun. Eventual şi un film bun, înainte de somn, ca sã ies din starea aceea de adrenalinã de la platou şi dorm dusã!”, a marturisit artista.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

 

 

×
Subiecte în articol: Delia iUmor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close