Antena 3 CNN Show Tabloid Cum şi-a dat Oana Zăvoranu casele...cu bună ştiinţă! Vezi motivarea instanţei de eliberare a vrăjitoarelor

Cum şi-a dat Oana Zăvoranu casele...cu bună ştiinţă! Vezi motivarea instanţei de eliberare a vrăjitoarelor

Cum şi-a dat Oana Zăvoranu casele...cu bună ştiinţă! Vezi motivarea instanţei de eliberare a vrăjitoarelor
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Dec 2011   •   20:26

Oana Zăvoranu ştia ce face când a apelat la vrăjitoare şi nu avea de ce să se simtă şantajată de ameninţările cu ritualuri vrăjitoreşti nocive adresate ei, reiese din motivarea deciziei prin care instanţa a decis eliberarea vrăjitoarelor Rada Ştefan Mincă şi Roxana Lider, informează Mediafax.

Tribunalul Buftea a făcut, vineri, publică motivarea deciziei prin care a decis eliberarea vrăjitoarelor Rada Ştefan Mincă şi Roxana Lider, acuzate de fapte de înşelăciune şi şantaj, precum şi a altor doi complici ale acestora.

"Cu privire la pretinsa săvârşire de către inculpata Rada Mincă Ştefan a infracţiunii de şantaj în dauna celor patru părţii vătămate, Tribunalul reţine, din chiar susţinerile acestora din urmă, că în speţă nu sunt incidente dispoziţiile articolului 681 Cod procedură penală", notează instanţa.

Astfel, arată judecătorul, "din declaraţiile părţilor vătămate rezultă că inculpata le-ar fi ameninţat că, în cazul în care nu îi achită sumele solicitate, prin practicarea unor ritualuri vrăjitoreşti, le va genera suferinţă fizică şi psihică atât celor patru persoane, cât şi rudelor şi familiei lor".
   
"Or, este evident că o astfel  de ameninţare nu este de natură să alarmeze o persoană rezonabilă, condiţie cerută în mod imperativ de dispoziţiile art. 194 Cod penal raportat la art. 193 din acelaşi act normativ", mai notează instanţa.
   
Pe de altă parte, Tribunalul Buftea constată că Oana Zăvoranu i-a înstrăinat vrăjitoarei Rada autoturismul aflat în patrimoniul societăţii comerciale al cărui administrator este, în schimbul a 21.000 lei.
   
De asemenea, că tot Oana i-a vândut apartamentul, proprietate personală, inculpatului Sava Craiff Buzea, în schimbul a 50.000 de euro.
   
Tribunalul mai constată că aceasta a împrumutat de la inculpatul Ion Constantin, la data de 22 iulie, suma de 174.800 de euro, garantând executarea obligaţiei cu apartamentul proprietate personală situat în Iancu de Hunedoara.
   
"Toate cele trei convenţii, dintre care ultimele două autentificate de notarul public, fac, în lipsa unor probe concludente, dovada deplinului acord de voinţă al părţilor, conchide judecătorul.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu casa vrajitoare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close