Antena 3 CNN Show Tabloid Dan Chișu, comentariu răutăcios pe Facebook la adresa Mihaelei Rădulescu

Dan Chișu, comentariu răutăcios pe Facebook la adresa Mihaelei Rădulescu

Dan Chișu, comentariu răutăcios pe Facebook la adresa Mihaelei Rădulescu
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Sep 2016   •   20:23

Dan Chișu a scris pe contul de socializare, despre experiența lui cu taximetriștii care nu au niciodată rest, atuncând când le oferi o sumă rotundă, la finalul cursei. Printre zecile de comentarii legate de subiect, un fan i-a pus o întrebare amuzantă actorului, legată de „cariera” de taximetrist a Mihaelei Rădulescu. Cei doi au avut o relație în urmă cu mulți ani, scrie Libertatea.

„Sunt sigur că vi s-a întâmplat ca taximetristul să nu aibă niciodată rest când vreți să plătiți cu o hârtie de 100 de lei. Cred că au un soft instalat în creier, prin care, cum vad hartia de 100, spun „N-am rest.” Vă propun să faceți într-o zi așa: luați bani mărunți la voi și, cand se termina cursa de 12,45 lei, scoateti hartia de 100, spunandu-i „dați-mi 80 restul”. El din reflex o sa spuna „n-am rest” si atunci, din buzunarul celalalt, scoateti exact 12,45 lei. Mare lucru n-o să se întâmple, dar macar veți avea pentru cateva secunde bucuria sa-i vedeți fata aia de cretin mirat, uimit de propria-i prostie”, a scris Dan Chisu pe pagina lui de Facebook.

Un fan amuzat de situație, a făcut un acomentariu la care Dan Chișu nu se aștepta. „Ma întreb dacă Răduleasca, atunci când era taximetristă, vă zicea din start: 20 lei cursa sau negociați? O fi o chestie mai veche, din trecut”. Regizorul a răspuns în stilu-i caracteristic: „Nu, pe ea o luam doar când se retrăgea”!

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu taximetrist tarif
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close