Antena 3 Show Tabloid Daniela Crudu rupe tăcerea! De ce a bătut-o de fapt iubitul: ”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”

Daniela Crudu rupe tăcerea! De ce a bătut-o de fapt iubitul: ”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”

11 Feb 2020   •   10:01
Daniela Crudu rupe tăcerea! De ce a bătut-o de fapt iubitul: ”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge” Foto: Daniela Crudu Instagram

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se mergeau spre casă.

 

Daniela Crudu este încă marcată de momentele cumplite prin care a trecut și se află într-o stare destul de gravă. Potrivit celor mărturisite de ea, vedeta nu mai vede, momentan,  deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge. Cruduța mai spune că nu și-a văzut niciodată iubitul într-o astfel de stare.

”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show, Antena 1.

Totodată, fosta asistentă TV recunoaște că ea și iubutul croat sunt de mult timp înpreună, s-au înțeles bine până când a bătutu-o și nici nu și-ar fi imaginat, vreodată, că se va ajunge într-o astfel de situație.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close