Antena 3 CNN Show Tabloid Denisa de la Bambi a intrat într-o toaletă publică. Ce a pățit acolo este îngrozitor

Denisa de la Bambi a intrat într-o toaletă publică. Ce a pățit acolo este îngrozitor

Denisa de la Bambi a intrat într-o toaletă publică. Ce a pățit acolo este îngrozitor
Sursa foto: Foto: facebook
29 Aug 2017   •   15:14

Momente îngrozitoare pentru Denisa Tănase, una dintre cele două surori care formează trupa Bambi. Artista a rămas dezgustată de o experiență neplăcută de care a avut parte recent. 

Cântăreața fost nevoită să utilizeze o toaletă publică și a rămas oripilată de ce a pățit acolo. Ea și-a exprimat nemulțumirea pe contul său de socializare.

„Am fost întrebată în sute de interviuri „care e partea aia cea mai nasoală a meseriei tale?”. Vreți să vă zic eu, una adevărată, la care nu s a gândit nimeni până acum? Cel mai nasol e atunci când folosești o toaletă publică în care, înaintea ta, unele certate cu educația și cu bunul simț au lăsat urme vizibile „trecerii” lor pe acolo și, din rușine, bun simț și pentru că nu vrei că ăla care intră după tine să spună „bă, da’ prost crescută e aia de la Bambi”, te apuci și strângi tu, că fraieră, după ea/ ele. Lași capace de coș de gunoi în jos, rupi hârtie și acoperi absorbante lăsate cu îngălare la vedere și….mă opresc aici cu detaliile. Pentru că na, tu apari la televizor și nu vrei că oamenii să creadă despre tine, același lucru pe care îl cred eu despre femeile astea care n-au înțeles că îngălarea nu are ce cauta lângă cuvântul „femeie”. 
 Autostradă Soarelui, benzinărie: toaleta arată ca-n poză din stânga. N-am cuvinte să-mi exprim dezgustul: „DOAMNELOR”, există perii de WC, șervețele, hârtie…..dar ce folos, atâta timp cât nu există bun simț?! Și nu, de data asta n-am curățat. Adaug și poză cu chiuveta în care m-am spălat apoi pe mâini….. #RomaniaTeIubesc #nesimtireFaraFrontiere #eDoamneSiEmulte 
 P.S. Și dacă tot am abordat subiectul asta, le mai transmit că în grajd la țară la bunica mea, când făcea vacă pipi, se auzea exact că în majoritatea toaletelor publice culmea, de femei! că WC ul nu e țintă cu puncte maxime pe mijlloc și nici nu vrem neapărat să auzim cât durează la fiecare, nu le cronometrează nimeni și nu e nici concurs. #igh #toomuch”, a spus Denisa Tănase.

 

 

×
Subiecte în articol: toaleta publica
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close