Antena 3 CNN Show Tabloid Denisa Manelista, îngropată în zi de sărbătoare. Semnificație deosebită pentru familiile greu încercate

Denisa Manelista, îngropată în zi de sărbătoare. Semnificație deosebită pentru familiile greu încercate

Denisa Manelista, îngropată în zi de sărbătoare. Semnificație deosebită pentru familiile greu încercate
24 Iul 2017   •   10:42

Denisa Manelista a murit duminică dimineață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, în ciuda rugăciunilor celor care au cunoscut-o și iubit-o.

Deși trupul neînsuflețit va fi depus în capela cimitirului Belu, înmormântarea va avea loc marți în orașul ei natal. Denisa Manelista va fi înmormântată mâine într-un micuț cimitir din curtea fostei mănăstiri vâlcene Morunglava, unde, de altfel întreaga familie a Denisei este înmormântată.

Chiar în această zi, creștinii prăznuiesc Adormirea Sfintei Ana, bunica după trup a Pruncului Isus Hristos. Sfânta Ana este protectoarea familiei și a pruncilor la naștere. După ce și-a încredințat fiica Templului, Sfânta Ana și-a dedicat restul vieții rugăciunilor și postului, făcând mult bine oamenilor aflați la nevoie, pentru a împlini cuvântul Domnului. Pentru însemnătatea faptelor ei, oamenii o respectă cu sfințenie pe Sfânta Ana, chemând-o în ajutor, mai ales atunci când nu pot da naștere la copii ori când familia le este pusă la grea încercare, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close