Denisa Manelista, îngropată în zi de sărbătoare. Semnificație deosebită pentru familiile greu încercate

24 Iul 2017   •   10:42
Denisa Manelista, îngropată în zi de sărbătoare. Semnificație deosebită pentru familiile greu încercate

Denisa Manelista a murit duminică dimineață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, în ciuda rugăciunilor celor care au cunoscut-o și iubit-o.

Deși trupul neînsuflețit va fi depus în capela cimitirului Belu, înmormântarea va avea loc marți în orașul ei natal. Denisa Manelista va fi înmormântată mâine într-un micuț cimitir din curtea fostei mănăstiri vâlcene Morunglava, unde, de altfel întreaga familie a Denisei este înmormântată.

Chiar în această zi, creștinii prăznuiesc Adormirea Sfintei Ana, bunica după trup a Pruncului Isus Hristos. Sfânta Ana este protectoarea familiei și a pruncilor la naștere. După ce și-a încredințat fiica Templului, Sfânta Ana și-a dedicat restul vieții rugăciunilor și postului, făcând mult bine oamenilor aflați la nevoie, pentru a împlini cuvântul Domnului. Pentru însemnătatea faptelor ei, oamenii o respectă cu sfințenie pe Sfânta Ana, chemând-o în ajutor, mai ales atunci când nu pot da naștere la copii ori când familia le este pusă la grea încercare, scrie Libertatea.

x close