Antena 3 CNN Show Tabloid Denisa Raducu a fost blestemata? Lidia Fecioru a marturisit tot: "Foarte rar mor femeile de..."

Denisa Raducu a fost blestemata? Lidia Fecioru a marturisit tot: "Foarte rar mor femeile de..."

Denisa Raducu a fost blestemata? Lidia Fecioru a marturisit tot: "Foarte rar mor femeile de..."
31 Iul 2017   •   17:59

Dupa moartea Denisei Raducu au aparut fel si fel de ipoteze cu privire la boala fetei. Una dintre ele ar fi fost ca familia Denisei  este urmarita de un blestem. Cunoscutul psihoterapeut Lidia Fecioru contrazice aceasta ipoteza.

"Nu cred că există familie care să nu aibă un antecedent cu vreun blestem oarecare. Blestemele vin pe familiile unde sunt sinucideri. Dacă îţi pui şteangul de gât, creezi blesteme în familie pe nouă neamuri, dar altfel... nu este vorba de blesteme. Mie îmi pare rău de tinereţea ei. Când pierzi pe cineva, despărţirea este dureroasă, dar trebuie să înţelegem că noi nu suntem veşnici şi nu trăim toţi 60 de ani. De obicei, aceste morţi cum a avut-o Denisa - scurt, subit, dureros - se întorc sub formă de bucurie în familie. Adică, de exemplu, cineva din familia ei poate să aibă un copil. Este cumva legea compensaţiei. Se păstrează un echilibru, este circuitul destinului. Ştiţi ce este foarte curios? Că foarte rar femeile mor de carcinom hepatic, boala de care a murit Denisa Răducu", a spus Lidia Fecioru a Antena 3.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close