Antena 3 CNN Show Tabloid Detalii incredibile: ”Soțul Israelei este mort!”

Detalii incredibile: ”Soțul Israelei este mort!”

Detalii incredibile: ”Soțul Israelei este mort!”
03 Noi 2016   •   08:50

Niciunul dintre apropiaţii lui nu mai ştie nimic de el de aproximativ 3-4 luni. Israela este singura care susţine că mai vorbeşte cu el. Este ciudat, iar parapsihologul a venit un o veste bombă, scrie SpyNews.

"Este o transmisie pe care am interceptat-o prin Israela. Eu mă bazez pe percepţia câmpului pe care l-am primit. Este foarte puternic. Tot ce mi-a transmis înseamnă că 100% el este mort. Eu zic că este aproximativ 90% mort", a spus parapsihologul Iordănescu, susţinând că spiritul lui Liviu l-a căutat.

"Pe 7 octombrie l-am enervat eu cu o postare, ca el urmăreşte ce pun eu. El m-a sunat la o lună şi pe Facebook-ul meu mi-a trimis în privat un mesaj că s-a enervat că a văzur pe youtube emisiunile şi că îmi bat joc de el şi că va veni aici. E posibil să fie în comă. El a mai fost când a intrat cu bicicleta într-un camion. Mie îmi e frică, dacă i s-o fi întâmplat ceva", a spus Israela în cadrul emisiunii "Un show păcătos".

"Nu ţi se pare că e un scenariu? Că îţi trimiţi tu singură mesaje de pe Facebook-ul lui pe al tău", i-a spus avocatul, prezent şi el în platoul emisiunii "Un show păcătos".

×
Subiecte în articol: sot mort
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close