Antena 3 CNN Show Tabloid Dezvăluiri din interiorul cuplului. Cum se înțelege Sandra Mutu și Consuelo, fosta soție a ”briliantului”

Dezvăluiri din interiorul cuplului. Cum se înțelege Sandra Mutu și Consuelo, fosta soție a ”briliantului”

Dezvăluiri din interiorul cuplului. Cum se înțelege Sandra Mutu și Consuelo, fosta soție a ”briliantului”
15 Feb 2018   •   14:44

În luna octombrie a anului trecut, Adrian Mutu şi Sandra s-au căsătorit. Pentru "briliant" acesta este cel de-al treilea mariaj.

Înainte de căsătoria cu Sandra, Adrian Mutu a fost însurat cu Consuelo Matos Gomez împreună cu care are două fete, Adriana şi Maya. Din prima sa căsnicie, cea cu Alexandra Dinu, fostul fotbaslist are un băiat, pe Mario.

Într-un interviu pentru revista Ok, Sandra Mutu a dezvăluit care este realţia dintre ea şi Consuelo şi a afirmat că s-au cunoscut, iar cu cele două fetiţe ale lui Consuelo şi a lui Adrian Mutu, se înţelege excelent.

"Ele sunt foarte drăguțe și ne înțelegem foarte bine, sunt niște fete bine crescute, îmi sunt tare dragi amândouă. Desigur că am cunoscut-o (n.r. pe Consuelo) cred că așa e normal din moment ce Adi m-a introdus în viața fetelor lui. Avem o relație normală, ne respectăm și asta e cel mai important." a declarat Sandra Mutu, potrivit spynews.ro.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close