Antena 3 CNN Show Tabloid Dezvăluiri: ”Răzvan era un om controversat. M-a sunat: ”Ajută-mă, am nevoie de un prieten”. Se știa că avea probleme cu drogurile”

Dezvăluiri: ”Răzvan era un om controversat. M-a sunat: ”Ajută-mă, am nevoie de un prieten”. Se știa că avea probleme cu drogurile”

Dezvăluiri: ”Răzvan era un om controversat. M-a sunat: ”Ajută-mă, am nevoie de un prieten”. Se știa că avea probleme cu drogurile”
Sursa foto: Foto: Razvan Ciobanu/ Facebook
05 Mai 2019   •   15:46

Oana Zăvoranu a vorbit despre relația pe care o avea cu Răzvan Ciobanu. Bruneta a afirmat că designerul a căutat-o de mai multe ori pentru a-i cere ajutorul.  

”Răzvan era un om controversat, eu îl cunoșteam…Mie îmi pare rău că sunt astăzi în postura părerologului, Răzvan era un om cu probleme emoționale. Eu ultima oară când am fost sunată de el, mesajul era: „Ajută-mă, am nevoie de un prieten”. Este cunoscută drama prin care a trecut acesta cu fostul iubit, însă cu siguranță sunt mulți care vor apărea… 

Cert este un lucru, Răzvan era un om contrversat, se știa că avea probleme cu drogurile, nu este exclusă nici o altercație cu clanuri. Eu am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare. Nu am fost prieteni. M-a sunat imediat după bătaia celebră cu fostul iubit, m-a rugat să vin la el. Nu eram atât de apropiați, adică cred că l-am văzut pe Răzvan de 5-6 ori în viața mea, eram mai mult cunoștințe, dar era clar o rugăminte de-ale lui de a veni, că era distrus. Nu m-am dus pentru că…i-am zis că nu vin, Doamne ferește vine ăla (fostul iubit, n.r.) și se iscă un scandal”, a spus Oana Zăvoranu la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars. 

 

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu prieten dezvaluiri
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close