Antena 3 CNN Show Tabloid Dida Drăgan: “Am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori!” Seria incredibilă de drame pe care le-a trăit

Dida Drăgan: “Am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori!” Seria incredibilă de drame pe care le-a trăit

Dida Drăgan: “Am vrut să-mi iau viaţa de mai multe ori!” Seria incredibilă de drame pe care le-a trăit
de S.T.    |    04 Iun 2017   •   15:52

Dida Drăgan a mărturisit că a vrut să-şi ia viaţa de câteva ori.

”Am avut nenumarate depresii, dar sunt o mare credincioasa. Dumnezeu nu m-a lasat! Niciodata nu mi-a fost usor. Trebuie sa recunosc, am vrut sa-mi iau viata de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci cand m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzata de misticism, cand am luat premiu cu piesa «Reaprindeti candela». Mergeam la biserica, e adevarat”, a afirmat Dida Dragan.

"Dida a fost bolnava, a avut o maladie nenorocita, care apare de regula la femei, si, de aceea, a preferat sa nu mai apara in public. Ea a si stat in Elvetia si a mers la cei mai buni doctori de acolo sa se trateze. Intr-un singur an, artista s-a operat de doua ori la o clinica privata, a facut si sedinte de chimioterapie, totul pentru a putea sa se vindece! Iar miracolul s-a produs, caci dupa chinuri ingrozitoare si lupte cu starile de anxietate, cantareata s-a vindecat si se simte chiar foarte bine”, au dezvaluit, prieteni de-ai vedetei.

×
Subiecte în articol: tentativa de sinucidere sinucidere
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close