Antena 3 CNN Show Tabloid Diva italiană Sophia Loren, topless la TV

Diva italiană Sophia Loren, topless la TV

Diva italiană Sophia Loren, topless la TV
Sursa foto: Foto: affaritaliani.libero.it
21 Mar 2011   •   10:07

Situaţie jenantă pentru diva cinematografiei italiene, Sophia Loren, în vârstă de 76 de ani. Actriţa s-a simţit deranjată atunci când, în timpul unei emisiuni TV la care era invitată, pe un ecran gigant a apărut o imagine cu ea topless, potrivit Affaritaliani.

Incidentul s-a petrecut la postul de televiziune RAI, chiar în timp ce actriţa vorbea cu prezentatorii emisiunii. Fotografia cu pricina, care o arăta pe Sophia Loren în tinereţe, topless şi lipsită de inhibiţii, datează din anii '50.

Vizibil deranjată de imaginea expusă pe ecran, actriţa şi-a acoperit ochii şi a reuşit să treacă repede peste momentul jenant, vorbind despre începutul carierei sale şi viaţa ei.

"Acum, că soţul meu, Carlo, nu mai este lângă mine, mă simt foarte, foarte singură. A fost sufletul meu pereche şi omul care mi-a fost tot timpul alături, şi în momentele fericite, şi în perioadele dificile din viaţa mea. Din fericire, am doi băieţi minunaţi, care îmi fac viaţa frumoasă", a spus actriţa italiană.

Sophia Loren a fost căsătorită cu Carlo Ponti din anul 1966 până în 2007, atunci când acesta a murit. Actriţa are doi fii, Carlo, în vârstă de 43 de ani, şi Edoardo, 38 de ani.

×
Subiecte în articol: topless tinerete tv
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close