Antena 3 CNN Show Tabloid Divele în adolescenţă. Imagini inedite cu Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Simona Pătruleasa (VIDEO)

Divele în adolescenţă. Imagini inedite cu Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Simona Pătruleasa (VIDEO)

Divele în adolescenţă. Imagini inedite cu Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Simona Pătruleasa (VIDEO)
Sursa foto: Andreea Marin
24 Feb 2010   •   11:43

Materialul video care o prezenta pe iubita lui Cătălin Botezatu la emisiunea ?Din Dragoste?, în urmă cu zece ani, a dat startul unei avalanşe de imagini mai vechi cu vedetele autohtone. Nostalgicii au putut viziona, marţi seară la Un Show Păcătos, mai multe filmuleţe inedite cu Mihaela Rădulescu, Andreeea Marian, Iulia Frăţilă şi chiar Roberta Anastase.

Majoritatea materialelor au fost realizate la începutul anilor `90 şi le prezintă în ipostaze neobişnuite pe ?divele? autohtone.

Cele mai multe dintre ele şi-au făcut debutul la concursurile de frumuseţe. Andreea Marin, de exemplu, a cochetat în timpul liceului cu lumea modei. Ea a participat la Miss România, iar la 19 ani era deja crainic-redactor la Televiziunea Română.

AŞA ARĂTA ANDREEA MARIN LA 19 ANI


Nici Simona Pătruleasa nu a ratat ocazia de a se lansa cu ajutorul concursurilor de frumuseţe. Tot la vârsta de 19 ani, ea a participat la Miss România.

SIMONA PĂTRULEASA LA MISS ROMÂNIA




Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, nu numai că a participat la Miss România, dar a şi câştigat!

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR, LA MISS ROMÂNIA




În adolescenţă, Mihaela Rădulescu avea preocupări mai artistice. La începutul anilor `90, prezentatoarea încerca să se facă remarcată prin mişcările ei de dans.

MIHAELA RĂDULESCU LA FILMARE PENTRU UN VIDEOCLIP MUZICAL



IULIA FRĂŢILĂ, LA MISS ROMÂNIA


Antena3.ro



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close