Antena 3 CNN Show Tabloid Divorţul lui Jennifer Lopez va aduce mulţi bani producătorilor TV

Divorţul lui Jennifer Lopez va aduce mulţi bani producătorilor TV

Divorţul lui Jennifer Lopez va aduce mulţi bani producătorilor TV
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
17 Iul 2011   •   21:50

Surprinzătoarea despărţire dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony nu va fi doar divorţul anului, ci şi o excelentă sursă de profit. Producătorii mai multor emisiuni cu care J.Lo are contract mizează pe o creştere de audienţă şi simt deja mirosul banilor.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony urmează să facă parte din juriul reality-show-ului muzical "Q'Viva! The Chosen".

Producătorii sunt, e drept, gata-gata să lăcrimeze. De bucurie! Sunt convinşi că publicul va fi şi mai interesat să vadă emisiunea şi să vadă cum se vor înţelege Jennifer şi Marc.

Divorţul nu îi îngrijorează nici pe producătorii emisiunii "American Idol", un alt show jurizat de Jennifer Lopez. Şi ei anticipează că problemele personale ale vedetei vor creşte audienţa emisiunii.

La rândul ei, J.Lo va deveni mai curtată de casele de producţie. Contului ei bancar i-ar prinde bine o infuzie, dacă va trebui să îi cedeze lui Marc Anthony jumătate din averea de 350 de milioane de dolari.

Până acum, divorţurile au costat-o pe divă aproape 15 milioane de dolari. Căsniciile ei au făcut însă mai puţină vâlvă decât relaţiile pe care nu le-a oficializat. Amorul cu P. Diddy a impus-o definitiv în rândul vedetelor.

Gurile rele spun că marea dragoste a divei a fost Ben Affleck, care a dat bir cu fugiţii cu puţin înainte de nuntă. Motivele? Jennifer era prea posesivă şi îl făcuse de râs convingându-l să apară alături de ea într-un videoclip.

 

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez divort emisiune
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close