Antena 3 CNN Show Tabloid Drama Israelei. Este acuzată de moartea soțului și riscă închisoarea

Drama Israelei. Este acuzată de moartea soțului și riscă închisoarea

Drama Israelei. Este acuzată de moartea soțului și riscă închisoarea
04 Noi 2016   •   08:02

Drama Israelei Vodovoz a fost dezvbătută în direct la tv. Femeia de afaceri este acuzată de dispariția soțului ei, Liviu Arteni, despre care spune că ar fi mort. Israela neagă acuzațiile și spune că nu știe nimic de bărbatul alături de care a trăit ani de zile, scrie Libertatea.

Drama Israelei Vodovoz a șocat pe toată lumea. Un parapsiholog i-a spus acesteia că Liviu ar fi mort, iar ea nu știe ce să mai creadă, mai ales că acesta nu i-a mai dat niciun semn de ceva timp.

Mai mult, Israela riscă 3 ani de închisoare pentru că i-ar fi spart pagina de Facebook a soţului său şi răspunde în numele lui. Israela neagă totul. „Pe respectiva pagină eu nu mai activez decât în momentul în care sunt hărţuită. Nu răspund la orice, dar când îmi apare pe mail un comentariu, intru şi răspund,” a declarat Israela la Antena 1.  Avocatul prezent în platoul emisiunii Un show păcătos o suspectează pe Israela că ascunde ceva cu referire la moartea lui Liviu. În ciuda a tot ce se spune despre dispariția bărbatului, Israela este convinsă că Liviu trăiește, însă vrea să îi facă rău chiar și de la distanță.

×
Subiecte în articol: crima moarte
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close