Antena 3 CNN Show Tabloid Elena Merișoreanu, alimentul pe care l-a exclus complet din dietă: "Am slăbit deja vreo cinci kilograme!"

Elena Merișoreanu, alimentul pe care l-a exclus complet din dietă: "Am slăbit deja vreo cinci kilograme!"

Elena Merișoreanu a fost sfătuită de medici să slăbească 15 kilograme pentru a scăpa de durerile de la nivelul picioarelor.

Elena Merișoreanu, alimentul pe care l-a exclus complet din dietă: "Am slăbit deja vreo cinci kilograme!"
Sursa foto: Facebook Elena Merişoreanu
de Laura Dinu    |    11 Oct 2022   •   11:00

Artista susține că a reușit să scadă deja de la 80 de kilograme la 75, însă urmează o dietă foarte strictă, din care a exclus total produsele de panificație.  

Mai mult decât atât, artista spune că nu poate renunța la carne, însă nu mănâncă decât de 3-5 ori pe săptămână, și atunci pește sau pui. 

”Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine.  

Mai trebuie să slăbesc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești.  

Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro

Elena Merișoreanu, adevărul despre operațiile estetice: "Nu am regrete"

Cu un aspect fizic de invidiat, Elena Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, recunoaște că oferă aspectului fizic o îngrijire atentă.

Pentru asta nu se sfiește să treacă periodic prin cabinetul medicului estetician care să o ajute să-și mențină cât mai mult timp tinerețea.

"Trebuie să fim mereu cum ne știe publicul, să fim optimiști, să le dăm energie, de aia ieșim pe scenă. Oamenii nu vin să ne asculte necazurile noastre, să le dăm energie pozitivă.

Nu am regrete și nu am complexe din niciun punct de vedere. Îmi place să mă duc să mă îngrijesc, pentru aspectul meu fizic.

Nu mi-aș face operații pentru nimic în lume, dar de ce să nu recunosc, apelez la estetician să îmi mai facă un acid pe la gură, barbă, pe unde consider.

Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă", a spus Elena Merişoreanu pentru publicația spectacola.ro, subliniind că optimismul şi starea de bine a obținut-o mereu datorită meseriei sale.

"Nu-mi pare rău de nicio zi care a trecut, pentru că am avut o viață atât de frumoasă și dacă m-a iubit publicul am rezistat și rezist și acum", a mai precizat îndrăgita artistă, Elena Merişoreanu.

×
Subiecte în articol: Elena Merişoreanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close