Antena 3 CNN Show Tabloid Florin Salam se retrage din muzică după ce a fost bătut la o nuntă din Milano: ”Asta a fost ultima cântare”

Florin Salam se retrage din muzică după ce a fost bătut la o nuntă din Milano: ”Asta a fost ultima cântare”

Florin Salam se retrage din muzică după ce a fost bătut la o nuntă din Milano: ”Asta a fost ultima cântare”
30 Oct 2018   •   12:18

Florin Salam a fost bătut la o nuntă în Milano, iar în urma acestul eveniment, manelistul a hotărât să se retragă definitiv din lumea muzicală pentru a fi mai liniștit. Un alt motiv pentru care el a făcut această alegere este dorința lui de a fi sănătos și în siguranță pentru familia lui.

Florin Salam a fost invitat să interpreteze la o nuntă din Milano, însă nu a decurs totul conform planurilor deoarece a fost agresat de un bărbat care se afla paproape de el atunci când manelistul cânta. 

Conform apropiaților artistului, el a hotărât să se retragă din industria muzicală fiindcă nu mai poate accepta să fie lovit în timpul concertelor. El ar fi fost ținut timp de 10 ore în camera de hotel din Milano, iar de puțin timp, el a reușit să ia legătura cu apropiații lui, potrivit Click.ro.

”Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cântare din viața mea”, a transmis Florin Salam, potrivit sursa citată anterior. 

”Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt”, a mai spus manelistul.

×
Subiecte în articol: Florin Salam muzica nunta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close