Antena 3 CNN Show Tabloid Gest minunat al Andreei Marin pentru sora sa. Ce a făcut vedeta după ce Cristina a rămas fără loc de muncă

Gest minunat al Andreei Marin pentru sora sa. Ce a făcut vedeta după ce Cristina a rămas fără loc de muncă

Gest minunat al Andreei Marin pentru sora sa. Ce a făcut vedeta după ce Cristina a rămas fără loc de muncă
16 Oct 2016   •   09:20

Andreea Marin a avut, de-a lungul anilor, mai multe firme prin care isi desfasura activitatea sa din lumea televiziunii, dar in ultimul timp fosta "Zana a surprizelor” s-a dedicat mai multor proiecte umanitare. Vara trecuta, insa, Andreea a luat decizia ca e momentul sa se dedice si afacerilor, astfel ca a infiintat o firma noua, impreuna cu sora sa, Cristina, al carei obiect principal de activitate este comerț cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioșcuri și piețe- activitate principală: Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”, scrie WoWBiz.

Andreea a infiintat firma si pentru ca sa-i intinda o mana de ajutor surorii sale. Chiar in acea perioada, Cristina Chiser se inscrisese pe un site de recrutare, iar in dreptul numelui sau trecuse o liniuta, semn ca nu avea nici un loc de munca. Cristina si-a parasit ultima slujba, de manager al restaurantului pe care-l detinea alaturi de sotul sau, in august 2014.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin afacere
Parteneri
STB anunță trasee modificate pe nouă linii, în weekend, în București
x close