Antena 3 CNN Show Tabloid Gest șocant făcut de Șerban Huidu, în drum spre munte, la cinci ani de la accidentul în care au murit trei oameni

Gest șocant făcut de Șerban Huidu, în drum spre munte, la cinci ani de la accidentul în care au murit trei oameni

Gest șocant făcut de Șerban Huidu, în drum spre munte, la cinci ani de la accidentul în care au murit trei oameni
02 Dec 2016   •   10:27

Serban Huidu a cedat nervos in drum spre munte si a rabufnit in mod public, spre stupoarea celor care nu au uitat nici acum tragedia rutiera provocata de "carcotas", in urma careia au murit 3 oameni.

Grabit si iritat de mersul bara la bara, Serban Huidu a scris pe un site de socializare un mesaj care s-a lasat cu multe critici, scrie bzi.ro.

"2 ore pentru mai putin de 20 de kilometri. Romania sufocata. Fara autostrazi ca traficul nu are nevoie de ele. Asa zicea unul Basescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu usurinta", a scris Huidu pe Facebook.

"Sa va stea in gat de hoti! Ati furat toti intr-o intelegere transpartinica. 20 de km in doua ore jumatate… Cam asta e situatia" , a adaugat prezentatorul tv.

”Huidule, avem nevoie de autostrazi si drumuri bune, dar nu pentru tine, cred ca stii despre ce este vorba”, i-a raspuns un internaut, dorind sa-i aminteasca de faptul ca viteza a curmat viata a 3 oameni, in urma cu 5 ani, cand Huidu gonea pe sosea, tot in drum spre munte.

"Pai Ia-o pe contrasens ca esti obisnuit nu ar fi pentru prima data, mai omori si tu cativa oameni, mare lucru", i-a scris un alt internaut.

”Sunt pasager desteptule”, i-a replicat "carcotasul" care a avut replici pentru toti cei care l-au criticat de-a lungul timpului!

×
Subiecte în articol: masina gest accident munte Serban Huidu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close