Antena 3 CNN Show Tabloid Adio, Ileana Ciuculete! Artista a fost înmormântată în ropote de alauze - VIDEO

Adio, Ileana Ciuculete! Artista a fost înmormântată în ropote de alauze - VIDEO

Adio, Ileana Ciuculete! Artista a fost înmormântată în ropote de alauze - VIDEO
18 Mar 2017   •   16:37

Adio, Ileana Ciuculete! Artista a fost înmormântată în ropote de alauze!

Sute de persoane au venit să îşi ia rămas-bun de la marea cântăreaţă: artişti, prieteni, fani şi rude.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la vârsta de 59 de ani.

UPDATE: Slujba s-a încheiat, iar sicriul în care se află trupul artistei a fost scos din biserică. Cei prezenți au aruncat cu petale de flori și au aplaudat-o pentru ultima oară. La Antena 3, Maria Cârneci și Maria Dragomiroiu i-au adus elogii Ilenei Ciuculete.

UPDATE: Slujba religioasă a început. 

UPDATE: Sute de oameni s-au adunat la Cimitirul Străulești, acolo unde procesiunea funerară va începe în mai puțin de o oră

Citește și: Apariție surpriză la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Cine a venit să își ia adio

Știrea inițială

Ileana Ciuculete, una dintre cele mai mari cântărețe de muzică populară din România, s-a stins din viață, iar ziua de astăzi este cea în care artista va fi condusă, pe ultimul ei drum, de cei care i-au fost alături de-a lungul vieții.

Dramă fără margini în familia Ilenei Ciuculete. Astăzi, în jurul orelor prânzului, va începe procesiunea funerară a celei care s-a făcut remarcată, de-a lungul a mai mult de patru decenii de carieră, ca fiind o aertistă desăvârșită. 

Înmormântarea va avea loc la cimitirul Străulești din Capitală, locul în care, într-o criptă din marmură, amenajată strict după indicațiile lui Cornel, soțul nealinat al cântăreței, notează SpyNews.

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

 

 

×
Subiecte în articol: înmormântare Ileana Ciuculete
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close