Antena 3 CNN Show Tabloid Imediat ce a pus piciorul pe plajă, toate femeile au început să le dea coate soţilor lor. "Nu mă puteam abţine să nu mă uit"

Imediat ce a pus piciorul pe plajă, toate femeile au început să le dea coate soţilor lor. "Nu mă puteam abţine să nu mă uit"

Imediat ce a pus piciorul pe plajă, toate femeile au început să le dea coate soţilor lor. "Nu mă puteam abţine să nu mă uit"
de P.I.    |    28 Mai 2013   •   06:47

A vrut să fie în centrul atenţiei şi a reuşit. Chiar dacă pentru acest lucru a trebuit să suporte 13 operaţii consecutive de augumentare a sânilor, americanca Lacey Wilde, în vârstă de 45 de ani, mamă a 6 copii, a ajuns să aibă cei mai mari sâni artificiali din ţară.

În cursul zilei de duminică, Lacey a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimba pe plajă, fiind asaltată de zeci de bărbaţi care îşi doreau să vadă şi să simtă cu mâna lor "recordul" deţinut de doamne Wilde.

Deşi spune că nu i-a fost uşor să suporte operaţiile estetice, Lacey se simte împlinită şi mândră de deciziile pe care le-a luat.

Iată cum arăta înainte de operaţii femeia cu cei mai mari sâni artificiali din SUA.


×
Subiecte în articol: operatii estetice
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close