Antena 3 CNN Show Tabloid Îndrăgit interpret de muzică populară, de urgenţă la spital. "Să ne rugăm pentru colegul și prietenul bun al Ilenei Ciuculete!"

Îndrăgit interpret de muzică populară, de urgenţă la spital. "Să ne rugăm pentru colegul și prietenul bun al Ilenei Ciuculete!"

Îndrăgit interpret de muzică populară, de urgenţă la spital. "Să ne rugăm pentru colegul și prietenul bun al Ilenei Ciuculete!"
04 Sep 2017   •   09:10

După moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, iubitorii de muzică populară au primit o nouă veste proastă. Unul dintre colegii şi bunii prieteni ai artistei a ajuns de urgenţă la spital.

Anunţul a fost făcut de unul dintre apropiaţii artistului prin intermediul unui mesaj postat pe o reţea de socializare, potrivit Cancan.ro.

"Mihai Mihalache este intr-o stare foarte grava la spitalul nr. 3 din Craiova! Sa ne rugam pt indragitul interpret, coleg si prieten bun al Ilenei Ciuculete! Doamne ajuta!", au anunţat prietenii artistului pe Facebook.

Odată ajuns pe mâna medicilor, Mihai Mihalache s-a înzdrăvenit şi îndată ce s-a simţit mai bine a pus mâna pe telefon şi a ţinut să-şi liniştească apropiaţii: "Va multumesc din suflet tuturor prietenilor si admiratorilor care ati fost si sunteti alaturi de mine fie cu gandul, fie personal. Ma bucur foarte mult ca m-am vazut inconjurat de atata lume care ma iubeste si tin sa va spun ca ma simt mult mai bine si foarte curand o sa revin cu cantecul alaturi de voi toti. Toate gandurile si rugaciunile voastre pentru mine au avut un efect pozitiv si Dumnezeu ingaduie sa-mi revin foarte repede!".

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close