Îndrăgit interpret de muzică populară, de urgenţă la spital. "Să ne rugăm pentru colegul și prietenul bun al Ilenei Ciuculete!"

de D.G.    |    04 Sep 2017   •   09:10
Îndrăgit interpret de muzică populară, de urgenţă la spital. "Să ne rugăm pentru colegul și prietenul bun al Ilenei Ciuculete!"

După moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, iubitorii de muzică populară au primit o nouă veste proastă. Unul dintre colegii şi bunii prieteni ai artistei a ajuns de urgenţă la spital.

Anunţul a fost făcut de unul dintre apropiaţii artistului prin intermediul unui mesaj postat pe o reţea de socializare, potrivit Cancan.ro.

"Mihai Mihalache este intr-o stare foarte grava la spitalul nr. 3 din Craiova! Sa ne rugam pt indragitul interpret, coleg si prieten bun al Ilenei Ciuculete! Doamne ajuta!", au anunţat prietenii artistului pe Facebook.

Odată ajuns pe mâna medicilor, Mihai Mihalache s-a înzdrăvenit şi îndată ce s-a simţit mai bine a pus mâna pe telefon şi a ţinut să-şi liniştească apropiaţii: "Va multumesc din suflet tuturor prietenilor si admiratorilor care ati fost si sunteti alaturi de mine fie cu gandul, fie personal. Ma bucur foarte mult ca m-am vazut inconjurat de atata lume care ma iubeste si tin sa va spun ca ma simt mult mai bine si foarte curand o sa revin cu cantecul alaturi de voi toti. Toate gandurile si rugaciunile voastre pentru mine au avut un efect pozitiv si Dumnezeu ingaduie sa-mi revin foarte repede!".

Parteneri
sati
x close